Компетентне журі визначило у Львові фіналістів конкурсу «Молода Республіка Поетів»

22:50 27 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: bookforum.ua

Гала-концерт фестивалю МРП відбудеться 12 вересня о 20:30 в Музеї Ідей на вулиці Валова, 18а, де й буде оголошений переможець.

Стали відомі фіналісти 11 конкурсу Молода Республіка Поетів, який організовує Форум видавців у Львові. До довгого списку конкурсу увійшли: Анна Ютченко, Елла Євтушенко, Ірина Божко, Ігор Астапенко, Клаудія Рачек, Сергій Шкабара, Катерина Девдера, Катерина Грушовська, Марія Семашина, Галина Танай, Олександра Очман.

Фіналістів визначило компетентне поетичне журі: Мирослав Лаюк, Галина Крук, Богдана Матіяш та Маріанна Кіяновська. Цього року на конкурс надійшло 166 заявок з різних областей України, серед фіналістів є молода поетка з Польщі, яка навчається на україністиці в Яґелонському університеті. Гала-концерт фестивалю МРП відбудеться 12 вересня о 20:30 в Музеї Ідей на вулиці Валова, 18а, де й буде оголошений переможець. Читання промодерують Богдана Неборак та Анастасія Євдокимова.

Про це повідомили сьогодні, 27 серпня, на сайті Форуму видавців у Львові, де також уже опублікували його цьогорічну програму.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів