Комісія Львівська облради прагне з’ясувати зникнення стародруків

16:00 18 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: afisha.lviv.ua

У п’ятницю, 18 серпня, комісія з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації облради заслухала інформацію про ситуацію, яка склалася з Львівською національною галереєю мистецтв імені Бориса Возницького.

Як пояснили члени комісії, розгляд питання «Про збереження спадщини Героя України Бориса Возницького» зумовлене тим, що останнім часом галерея мистецтв згадується в суспільстві в негативному контексті, постійно виникають скандали, які не додають авторитету цьому закладу культури. Зокрема, йдеться про оприлюднену на початку року заяву директора галереї мистецтв Тараса Возняка про зникнення стародруків, а також кадрові пертурбації у мистецькому закладі.

Після обговорення, комісія, висловлюючи своє занепокоєння, ухвалила рішення для глибшого вивчення роботи картинної галереї провести 22 вересня розширений «круглий стіл» за участю чинного керівника галереї Тараса Возняка, її екс-директора Лариси Разінкової-Возницької, керівників фракцій обласної ради, представників правоохоронних органів, громадськості та ЗМІ. Про це повідомили сьогодні, 18 серпня, в прес-службі Львівської обласної ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів