Кіногрупа з Варшави знімає серіал про львів’янок

15:45 22 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: twoje-seriale.pl

Кіногрупа «Studio «A» з Варшави розпочала зйомки нового польського серіалу «Дівчата з України» («Dziewczyny z Ukrainy»), події якого відбуваються в тому числі у Львові.

На сайті «Польського радіо» зокрема повідомляється:

«Кіногрупа Studio «A» з Варшави розпочала зйомки нового польського серіалу «Дівчата з України» («Dziewczyny z Ukrainy»). Події 13-серійного серіалу частково відбуваються у Львові.

Звідти походять чотири головні героїні і там розпочинається їхня історія. Виїжджаючи до Польщі, вони залишають у Львові своїх батьків, коханих дітей та партнерів. Кожна із них по-своєму зіштовхується із складною реальністю і кожна із них має самотужки впоратися із важкими ситуаціями.

Хоч внутрішній дизайн помешкань, у яких жінки жили в Україні, можна відтворити на кіностудії, проблема все ж виникла із передачею атмосфери вулиць, якими героїні втікають до нового життя в Польщі, кам’яниць та Львова. Продюсер серіалу – «Studio «A», який зняв популярний у Польщі серіал «Ранчо» («Ranczo») вирішив, що ідеальним місцем, щоб передати атмосферу Львова, буде Перемишль, де 20-21 квітня відбулися перші зйомки нового польського серіалу.

Режисер фільму Войцєх Адамчик у розмові для видання «Gazeta Wyborcza» розповів ще декілька деталей стрічки: «Це історія чотирьох молодих жінок, які приїжджають з України до Польщі, як кажуть, «за роботою». Через ситуацію, в якій опиняються, їм доведеться братися за таку працю, яка не завжди відповідає їхній освіті, мріям. Кожна із них по-своєму буде зіштовхуватися із нашою (польською. – Авт.) реальністю та кожна повинна впоратися із труднощами. Окрім того, у їхньому житті з’являються поляки та польки зі своїми проблемами, що неминуче веде до розвитку взаємин, часом конфліктів або звичайних непорозумінь».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів