Гарнізонному храму Львова передали понад 30 палетів води для наших військових

22:36 27 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Капеланство.info

Маленькі прихожани храму святого Миколая Чудотворця на Дрогобиччині виготовили для бійців вітальні листівки.

До Гарнізонного храму свв. апп. Петра і Павла принесли чергову допомогу для наших військових в зоні АТО. Понад 30 палетів води, а також листівки для солдатів передали прихожани парафії святого Миколая Чудотворця (село Залокоть, Самбірсько-Дрогобицька єпархія) разом зі своїм парохом – отцем Святославом Городецьким.

Як розповів священик, вони вирішили провести невелику акцію до Дня Незалежності, аби згодом закупити воду й таким чином долучитись до підтримки наших захисників. Окрім того, маленькі прихожани цього храму на Дрогобиччині виготовили для військових різні листівки.

Про це повідомили сьогодні, 27 серпня, на інформаційному порталі пасторального та соціального служіння капеланів Львівської архиєпархії УГКЦ «Капеланство.info», де також зазначили: «Військові капелани щиро дякують усім небайдужим людям, які долучаються до підтримки наших військових. Усю воду та листівки від дітей вони найближчим часом за допомогою волонтерів, з якими вже давно співпрацюють, передадуть солдатам на фронт».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів