Фінал конкурсу «Міс Львів-2015» хочуть зірвати (відео)

13:41 11 червня 2015 р.

Фото до новини

Організатори конкурс «Міс-Львів» звернулися до міліції з проханням забезпечити 16 червня охорону будівлі Львівського національного академічного театру опери та балету під час проведення конкурсу-шоу, тому що занепокоєні, що дехто спробує зірвати шоу.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це сьогодні, 11 червня, під час прес-конференції  «Проведення конкурсу «Міс Львів-2015», яка відбулася у Львівському прес-клубі, повідомив  юрист конкурсу «Міс Львів» Валерій Ситцевий.

- Минулого року під час проведення конкурсу був випадок, коли повідомили, що будівлю замінували. То ж ми звернулися до міліції з проханням провести слідчі дії. А також цього року забезпечити охорону. Ми це зробили через те, що в інтернеті з’явилася стаття з натяками, що ці мінування можуть продовжитися і цього року, - каже він.

Нагадаємо, що такий випадок був. Невідомий повідомив про замінування телефоном, яке не підтвердилося. Шоу тоді не перервали. А глядачі та учасники дізналися про можливу загрозу вже коли конкурс закінчився.

Цього року за титул «Міс-Львів» поборються 14 красунь. Переможниця отримає і корону і поїде представляти Львівщину на конкурсі «Міс-Україна».
- Зараз проходить відкрите голосування на сайті 032, де кожен львів’янин може проголосувати за дівчину. За результатами цього голосування ми будемо номінувати дівчину на номінацію «Міс Фото», - повідомила директор конкурсу «Міс Львів» Валерія Никифорець.

Також, за її словами, дівчата між собою вибирають «Міс Дружба», а глядачі – «Міс Глядацьких симпатій». Серед титулів також передбачено «Міс Добре серце».
- Конкурс «Міс Львів» вже давно перестав бути просто конкурсом. Ми все більше і більше уваги приділяємо соціальним проектам. Цього року, разом з громадською організацією «Розвиток громади»,  ми зробили спільний соціальний проект «Подаруй дитині мрію», - каже вона.

За словами голови ГО «Розвиток громади» Андрія Болюбаша, дівчата  доклалися до збирання коштів на потреби військовим.
Також організатори нагадали, що «Міс Львів-2014» та «Міс Україна-2014» Андріана Хасаншін представляла Україну на конкурсі «Міс Світу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів