Сімейний фестиваль «Небу-Хай!» пройде на Львівщині 26-28 травня

14:20 26 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: berezyna.inf.ua

У селі Березина в Миколаївському районі Львівської області облаштують майданчик для немовлят.

У Львівській міськраді повідомили в п’ятницю, 26 травня, що відсьогодні до 28 травня в селі Березина в Миколаївському районі Львівської області відбуватиметься фестиваль для всієї сім’ї і дружній до дітей «Небу-Хай!». Зокрема там облаштували дитячу зона, де можна слухати казки Сашка Лірника, бавитись у сіні і болоті, а також цікавою стане скелелазна піраміда для малят, каяки, «SUPи», гірки та водні вправи.

Загалом таких зон на території фестивалю «Простір музики і руху «Небу-Хай!» буде близько 30-ти. Відтак, можна буде позмагатись  на скеледромі, побавитись у водний волейбол у басейні, повеслувати на каяках, стрибнути на велетенську подушку із 10-ти метрової висоти, а ще  покопати м’яча на слизькому полі, пограти пейнтбол чи поборотись у багнюці.

Організатор фестивалю і  президент турклубу «Манівці» Тарас Білошицький розповів: «Наш фестиваль орієнтований на сімейний відпочинок,  і ми маємо подавати дітям гарний приклад і розважатись із дітьми. Крім того, ми маємо ще й соціальну мету – увесь прибуток від продажу квитків ми скеруємо на  побудову соціальної спортивної школи у селі Березина. Саме тут місцевих хлопців і навчають водного поло на каяках».

Увечері усіх фестивальників  розважатимуть гурти «OtVinta!», «Мері», «Piano», «Joryj Kloc», «BeetRooth», «Vinni Grett Band», «Holly Loud», «Rock-H».

Про це повідомили сьогодні, 26 травня, в прес-службі Львівської міськради. А з програмою фестивалю можна ознайомитися, скориставшись посиланням.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів