Експозиція картин нідерландського художника триватиме у Львові до 30 березня

19:00 1 березня 2017 р.

Фото до новини


Фото: Роман Балук / «День»

У середу в Національному музеї імені Андрея Шептицького у Львові відбулося відкриття виставки нідерландського художника Андре Ван Дер Вендена, яка триватиме до. 30 березня.

Про це повідомили сьогодні, 1 березня, у Львівській міськраді, де також поінформували: «Перший туристичний візит художника до Львова відбувся ще у 2008 році. Нідерландський митець закохався у місто і вже сьогодні представив громаді Львова та всім охочим свою виставку картин, яка триватиме до 30 березня».

«На виставці представлені малярські роботи та світлини, об’єднані темою трьох рідних для художника міст – Ден-Гелдера (Нідерланди), Щавно-Здруя (Польща) та Львова.

Автор виставки «Картини без кордонів: Україна – Польща – Нідерланди» підготував Львівській міській раді особливий подарунок – фотографічну інсталяцію площі Ринок у формі куба (ребро – три етри), куди можна зайти в середину і відчути себе у центрі Львова, розглядаючи будівлі довкола», – розповіли також у ЛМР.

Андре Ван Дер Венден запевнив: «Я дуже щасливий бути тут, адже я відчуваю себе тут, як вдома. Виставка є втіленням комплексної любові до Польщі, де я зараз проживаю, до Нідерландів, де я народився і до Львова – місто, яке надихає. Я переконаний, що картини настільки реалістичні і настільки якісно передають те, що я хотів сказати».

Про це повідомили сьогодні, 1 березня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів