Дитячі клуби Львова запрошують провести зимові канікули в «Новорічно-різдвяних школах»

21:38 17 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у гуртках Дитячих клубів подбали про творчі майстерні, свята, тематичні зустрічі.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 17 грудня, «Щоденному Львову», Дитячі клуби міста запрошують провести зимові канікули в «Новорічно-різдвяних школах». У повідомленні також конкретизують:

«Підготувати все для новорічно-різдвяних свят маленькі львів'яни можуть в Дитячих клубах Львова. Протягом зимових канікул в гуртках відбуваються творчі майстерні, свята, тематичні зустрічі.

А Дитячі клуби Шевченківського району запрошують в «Різдвяну школу».  Тут, разом з хором «Радуниця», можна навчитися гарно віншувати, колядувати й щедрувати. 

Художній керівник хору Наталія Манько разом з своїми вихованцями запрошує поринути в народні різдвяні традиції, й разом навчитися маловідомих колядок: «Люляй, люляй, лелія», «Ой, підемо, пане-брате», «Весела на світі нині новина», а також щедрівки «Там в садочку черешенька», «Ой, там на ставу, на ставочку», «Пас Василько стадом коні». «Різдвяна школа» працює під час зимових канікул в клубі «Сонечко» (вул. Мазепи 13а) за розкладом: вівторок – 11:00-12:00, четвер – 11:00-12:00. Керівник Зразкового дитячого хору «Радуниця» Наталія Манько розповідає

«Наближається час різдвяних свят. Всі готуються до нього по-різному. А діти з нетерпінням чекають коляди. Адже це – можливість завітати в кожну хату з теплими привітаннями, колядками, щедрівками. А ще, заробити гостинця.

От тільки більшість наших дітей знають одну-дві колядки. Дитячий хор «Радуниця» колядує вже понад 18 років, й ми знаємо до п’ятдесяти колядок і щедрівок, ми з радістю запрошуємо діток завітати в нашу «Різдвяну школу» й повчитися колядувати разом з нами».

Натомість координатор Дитячих клубів Львова від управління молоді, сім'ї і спорту ЛМР Ольга Каспришин зазначила: «Цікаво й з користю провести час під час зимових канікул дітвора може в гуртках мережі Дитячих клубів Львова. Кожен клуб має свою програму підготувань до зимових свят: від створення подарунків, прикрас та інших новорічних хенд-мейдів до проведення дитячих заходів й постановки вертепів».

Створити святкові декорації, прикраси на ялинку чи подарунки своїми руками дітвора може в таких клубах: «Помаранч» (вул. Озаркевича, 6), клуб «Какаду» (вул. Коциловського, 16), клуб «Кактус» (вул. Ф. Ліста, 2), «Арт-студія» (вул. Комарова, 3), «Берегиня»  (вул. Граб’янки,13), «Дозвілля» (вул. Енергетична, 1), «Мандри» (вул. Білоцерківська, 1), «Багато сердець» (вул. Вашингтона, 5а), клуб «Колібрі» (вул. Пасічна, 64), клуб «Веселка» (вул. Огієнка, 18), «Медея» (вул. Мельника, 7), «Родинний клуб» (вул. Петлюри, 37), «Калинове намисто» (вул. В. Великого,11), «Пілот» (вул. Петлюри, 39), «Сонечко» (вул. Мазепи,13а), «Дивосвіт» (вул. Наукова, 76), «Дозвілля» (вул. Замарстинівська, 71), клуб «Сокіл» (вул. Золота, 22а). Інформацію про інші заняття в гуртках Дитячих клубів Львова можна отримати за номерами телефонів:

Дитячі клуби Галицького району: 261-68-48;

Дитячі клуби Залізничного району: 295-82-46;

Дитячі клуби Личаківського району: 254-62-63;

Дитячі клуби Сихівського району: 254-64-58;

Дитячі клуби Франківського району: 237-23-82;

Дитячі клуби Шевченківського району: 252-18-28».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів