Долучитися до створення площі перед кінотеатром Довженка може кожен, – ЛМР

16:40 31 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: lvivcenter.org

Начальник відділу урбаністики ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олександра Сладкова повідомила: «Ми звертаємось до мешканців міста з проханням заповнити анкету, і таким чином допомогти нам врахувати інтереси різних груп населення у розробці стратегії подальшого розвитку площі».

«У Львові розпочинають створення багаторічної стратегії розвитку комплексу кінотеатру Довженка та площі перед ним як справжнього громадського, культурного та розважального центру Сихова. Долучитись може кожен охочий, заповнивши опитувальник он-лайн. Це дасть можливість розробникам стратегії врахувати інтереси різних груп мешканців», – повідомили сьогодні, 31 серпня, в прес-службі міськради, де також поінформували, де також поінформували:
«Начальник відділу урбаністики ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олександра Сладкова розповіла: «Кінотеатр імені Довженка та площа перед ним були задумані як головний центр громадського життя Сихова. І тут Сихівському району поталанило кілька разів. У часи будівництва району знайшлися кошти на здійснення грандіозного проекту кіноцентру, чим рідко можуть похизуватися інші райони. Другий раз площі та кінотеатру поталанило зберегти свої первинні функції та статус майна громади через важкі часи приватизації. Сьогодні ж ця площа є центральним світським місцем гуртування громади Сихова. Разом із будівлею кінотеатру вони творять єдність громадського простору. Відтак, ми звертаємось до мешканців міста з проханням заповнити анкету, і таким чином допомогти нам врахувати інтереси різних груп населення у розробці стратегії подальшого розвитку цієї площі».
Організатори оновлення площі та кінотеатру: Департамент розвитку ЛМР, Сихівська районна адміністрація, ГО «Кращий Сихів» та КОЦ «Кінотеатр імені Довженка». Більше про архітектуру будівлі кінотеатру імені Олександра Довженка можна прочитати на сайті Центру міської історії: www.lvivcenter.org/uk/lia/objects/cherv-kalyny-81.
Заповнити опитувальник можна за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe4qV7Zzhi6YTzjGZZxengsZSHBzzPv2ezAkPs2Zbgsb26f1A/viewform?c=0&w=1.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів