До військових на передовій завітає зі Львова волонтерський вертеп

09:20 17 грудня 2014 р.

Фото до новини

Як повідомив керівник «Народної Самооборони Львівщини» Валерій Веремчук, разом із вертепом волонтери планують привезти солдатам різдвяні смаколики.

Для того, аби створити нашим захисникам різдвяний настрій, волонтери готують театральне дійство. Воно матиме секретну назву «ВВ», що означає волонтерський вертеп.

Він поїде разом з матеріальною допомогою з Львівщини. Керівник «Народної Самооборони Львівщини» Валерій Веремчук розповів також : «Я думаю, що вертеп поведемо між Різдвом та Старим Новим Роком. Десь у ті дні. Це залежить від того, наскільки швидко ми зберемо необхідні речі для військових. Бо ми стараємося вести ті речі, які вони замовили, це можуть бути генератори, колеса, взуття».

Також разом з вертепом волонтери планують привезти солдатам різдвяні смаколики. Тож львів'ян просять приносили домашню шинку та ковбаси.  

Тим часом на цих вихідних зі Львова воякам на Схід передали тонну мандаринок. Так розщедрились львівські підприємці.

А ще перед днем Святого Миколая українським воякам зі Львова завезли 30 кілограмів карамельок у вигляді напису «ПТН ПНХ».  Про це повідомляється сьогодні, 17 грудня, на сайті радіо «Львівська хвиля».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів