До Львова завітав Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет (відео)

18:56 12 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, главу УПЦ КП зустрів в аеропорту голова ЛОР Петро Колодій.


Відео: tvzikua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, сьогодні, 12 вересня, до нашого міста прибу із триденним візитом в Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. В аеропорту Главу Української Православної Церкви Київського Патріархату зустрів голова Львівської обласної ради Петро Колодій. 

Святійший Патріарх та очільник обласної ради обговорили під час зустрічі питання щодо суспільно-політичної ситуації в державі, про участь Глави Української Православної Церкви Київського Патріархату Філарета в міжконфесійному круглому столі, який відбувся в Осло (Норвегія), а також обмінялися своїми думками про подальше розгортання подій у нашій державі. Після цієї зустрічі Патріарх Філарет дав прес-конференцію львівським журналістам. 

«Щоденний Львів» інформував про офіційну програму візиту Святійшого Патріарха Київського й усієї Руси-України Філарета до нашого міста.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів