До львівського військового госпіталю завітали артисти з усієї України

19:08 4 листопада 2015 р.

Фото до новини

Учасники ІІІ Міжнародного фестивалю-конкурсу хореографічних та вокально-хореографічних колективів «Самоцвіти» допомогли учасникам АТО психологічно адаптуватися до життя в мирних умовах.

«До військовослужбовців-учасників Антитерористичної операції, які перебувають на лікуванні у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону, завітали учасники ІІІ Міжнародного фестивалю-конкурсу хореографічних та вокально-хореографічних колективів «Самоцвіти». У клубі медичної установи захисникам України було представлено концертні виступи колективів ледь не з усіх куточків нашої держави», – повідомили сьогодні, 4 листопада, в прес-службі міністерстві оборони України, де також опублікували світлини з концерну й поінформували:

«Як розповів заступник начальника Центру по роботі з особовим складом полковник Іван Держило, позитивні емоції глядачам дарували учасники гала-концерту, що відбувся напередодні в театрі імені Марії Заньковецької. Він також запевнив: «Ми завжди раді таким гостям, адже завдяки своїм талантам вони роблять вкрай важливу справу — допомагають військовослужбовцям психологічно адаптуватися до життя в мирних умовах».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів