Дітям зі сиротинця на Львівщині назбирали більше трьох коробок книг

20:15 19 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Хоча акція «Подаруй книгу дитині в інтернат» завершилась, громадське об'єднання «Свербивус» нагадує, що лише в нашій області – ще 14 дитячий сиротинців.

«На початку квітня громадське об'єднання «Свербивус» розпочало акцію «Подаруй книгу дитині в інтернат», в рамках якої кожен міг передати книгу в дитячий сиротинець «Добре серце» в селі Новий Милятин. В результаті події до дітей відправили три коробки сучасної літератури», – повідомили сьогодні, 19 квітня, «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Координатор проекту Олег Бакулін розповів: «Ми планували присвятити акцію до Міжнародного дня дитячої книги, але несподіваний ажіотаж змінив наші плани. Нам телефонували, випитували деталі, спеціально привозили книги з інших міст. В результаті ми назбирали більше трьох коробок дитячої літератури, яку передали в сиротинець «Добре серце» в селі Новий Милятин). Діти були вражені». 

До акції активно долучились книжковий клуб «Жовті окуляри», компанії «Lohika» та рекламна агенція «COI marketing & software». Організатори впевнені, такі заходи не лише наповнять дитячі бібліотеки, а й піднімуть зацікавленість до навчання та саморозвитку. Адже часто не лише наставник, а й сама книга може зацікавити дитину відкрити для себе нові світи.

Хоча акція «Подаруй книгу дитині в інтернат» і завершилась, громадське об'єднання «Свербивус» нагадує, що лише у Львівській області залишилось ще 14 дитячий сиротинців. І активно закликає наповнити дитячі бібліотеки якісною літературою.

Дізнатись деталі та долучитись можна за тел. 063-17-43-758 та 261-61-81. Збір книг відбувається в офісі громадського об'єднання «Свербивус» на вулиці Бандери, 5а в будні з 9:00 до 18:00».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів