Дев’ять фільмів отримали співфінансування з бюджету Львівщини

15:32 21 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У 2018 році дев’ять кінопроектів, поданих на конкурс, отримали співфінансування з обласного бюджету Львівщини в межах реалізації регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства.

Про це. як повідомили в четвер, 21 лютого, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, розповів сьогодні під час звіту директор департаменту внутрішньої та інформаційної політики ОДА Андрій Ковальський.

«Усі кінострічки були відзняті громадськими організаціями і спрямовані на історико-патріотичне виховання, збереження національної самобутності, формування духовних та естетичних цінностей суспільства, а також на популяризацію та розвиток регіонального кіно», – зазначив Андрій Ковальський

«Серед обраних кінострічок – фільми «Із зав’язаними очима», «Жінки в науці», «Незламні», «Король Данило», «Хрещений двічі», «Черкаси», «Справа життя Миколи Красовського», «Сильні духом» та «Малюнок для героя». Основні критерії оцінки проекту - актуальність, інноваційність, реалізація до кінця року, висока художня якість, стратегія реалізації та просування», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів