Депутати Львівської міськради відвели земельну ділянку під пам'ятник Андрею Шептицькому

19:42 26 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: zbruc.eu

Депутати ЛМР прийняли ухвалу про відведення земельної ділянки ділянки на площі cвятого Юра для її реконструкції й спорудження на ній пам’ятника митрополиту Андрею Шептицькому.

«Курії Львівської архиєпархії УГКЦ надали землю під пам'ятник Шептицькому», – повідомив сьогодні, 26 лютого, інтернет-портал «Католицький Оглядач», конкретизуючи при цьому:

«Депутати Львівської міськради на сесії 26 лютого прийняли ухвалу про затвердження Курії Львівської архиєпархії УГКЦ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на площі cвятого Юра. Це рішення підтримали 65 обранців.

Йдеться про ділянку, площею 2,6248 га (у тому числі площею 1,0417 га у межах червоних ліній), яку надали в оренду терміном на один рік на час проведення будівельних робіт для реконструкції площі святого Юра та спорудження пам’ятника митрополиту Андрею Шептицькому. Ухвала передбачає вилучення з переліку скверів Галицького району сквер на пл. святого Юра, а також зі схеми розміщення дитячих та спортивних ігрових майданчиків на території Галицького району дитмайданчик на пл. святого Юра, 1.

Відповідно до ухвали, Курія Львівської архиєпархії УГКЦ має, серед іншого, забезпечити спорудження нового дитячого майданчика, влаштування окремої відпочинкової зони, зупинки громадського транспорту та інших елементів благоустрою у межах земельної ділянки на пл. святого Юра».

http://catholicnews.org.ua/kuriyi-lvivskoyi-arhiieparhiyi-ugkc-nadali-zemlyu-pid-pamyatnik-sheptickomu

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів