Львівська ОДА визначила для Водохрещення 41 місце

16:48 18 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Місця проведення святкових заходів, прізвища відповідальних осіб та контактні номери їхніх телефонів розміщено на офіційних сайтах райдержадміністрацій та міськвиконкомів міст обласного значення.

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації повідомили сьогодні, 18 січня, що райдержадміністраціям, міськвиконкомам міст обласного значення та новоствореним об’єднаними територіальними громадами визначено 41 місце для проведення свята Водохрещення. Зокрема, у Львові створено три таких місця, у Миколаївському районі – п’ять, Жовківському й Кам’янка-Бузькому районах – по чотири, Буському, Радехівському, Сокальському й Стрийському районах – по три, у Дрогобичі, Бориславі й Перемишлянському районі – по два, а в Стрию, Червонограді й Дрогобицькому, Жидачівському, Золочівському, Мостиському, Старосамбірському - та Яворівському районах – по одному.

Відповідно до рішень окремих органів місцевої влади не буде масових заходів на водних об’єктах у Моршині, Новому Роздолі, Самборі та Трускавці, а також у Бродівському, Городоцькому, Пустомитівському, Самбірському, Сколівському та Турківському районах області. Місця проведення святкових заходів, прізвища відповідальних осіб та їхні контактні номери телефонів розміщено на офіційних сайтах райдержадміністрацій та міськвиконкомів міст обласного значення.

Департамент з питань цивільного захисту облдержадміністрації попередив організаторів проведення свята Водохрещення про те, що під час заходів  необхідно дотримуватися Правил охорони життя людей на водних об’єктах України. Організатори святкових заходів і власники водних об’єктів цілковито відповідають за безпеку учасників та забезпечують роботу рятувальних постів у разі проведення цього свята на водоймах.

Про це повідомили сьогодні, 18 січня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів