Богдан Тихолоз переміг у конкурсі на посаду директора Львівського музею Івана Франка

14:15 2 березня 2017 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Конкурсна комісія буде рекомендувати кандидатуру Богдана Тихолоза сесії Львівської обласної ради у вівторок, 7 березня.

Богдан Тихолоз переміг у відкритому конкурсі на посаду директора комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський національний літературно-меморіальний музей Івана Франка».   Таке рішення ухвалила конкурсна комісія під час засідання сьогодні, 2 березня. 

За Богдана Тихолоза проголосувала більшість членів комісії. На цю посаду претендували, окрім нього, ще й Роман Горак та Галина Корнєєва. Усі вони представили свої програми та візію розвитку музею. Відтак, кандидатуру Богдана Тихолоза рекомендуватимуть затвердити на сесії Львівської обласної ради  у вівторок, 7 березня.

Про це повідомили сьогодні, 2 березня, в прес-службі Львівської обласної ради, де також поінформували: «Богдан Тихолоз має повну вищу освіту за спеціальністю «Українська мова і література», кандидат філологічних наук, старший науковий співробітник зі спеціальності «Українська література», член національної спілки журналістів України, член Наукового товариства ім. Шевченка, лауреат премії Національної академії наук України для молодих вчених, лауреат премії облдержадміністрації та обласної ради. На даний час доцент кафедри теорії і практики журналістики».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів