Біля пам’ятника Тарасові Шевченку у Львові фінішуватиме «Зіркова естафета»

09:30 24 серпня 2016 р.

Фото до новини

На проспекті Свободи планують включення національної телентрансляції проведення Загальнонаціонального флешмобу «Вся Україна співає Державний Гімн» під час підняття Державного Прапору на Майдані Незалежності в Києві о 10-й годині, до якої долучиться і Львів.

«Діти бійців АТО візьмуть участь у марафоні до Дня Незалежності України. Як повідомили у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій, Центр запросив 30 дітей до участі у «Зірковій естафеті», що відбудеться 24 серпня», – повідомили в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«24 серпня  о 9:00 біля пам’ятника Юрію Кульчицькому хлопці і дівчата сформують колону. Фінішуватимуть учасники біля пам’ятника Тарасу Шевченку на проспекті Свободи о 9:40. Тут же відбудеться покладання квітів, урочисті заходи за участі героїв АТО, представників влади та громадських організацій. Завершиться фінішна церемонія «Зіркової естафети» о 10:20.

Такі ж колони стартуватимуть і від пам’ятників іншим видатним діячам української державності. Всього планують сформувати 25 колон. Організатор – Львівська обласна державна адміністрація.

Також на проспекті Свободи планують включення національної телентрансляції проведення Загальнонаціонального флешмобу «Вся Україна співає Державний Гімн» під час підняття Державного Прапору на Майдані Незалежності в Києві о 10-й годині, до якої долучиться і Львів. Після трансляції загальнонаціональною хвилиною мовчання вшанують загиблих за Незалежність України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів