Артисти збиратимуть на виставі у Львові кошти для допомоги хворим дітям

15:00 13 січня 2017 р.

В облраді запевнили, що кошти з продажу квитків на виставу в Національному академічному українському драматичному театрі імені Марії Заньковецької підуть на створення інтернет-сайту, з допомогою якого відбуватиметься координація допомоги дітям зі серцевими захворюваннями.

У Львівській обласній раді повідомили в п’ятницю, що 23 січня в Національному академічному українському драматичному театрі імені Марії Заньковецької покажуть музичну виставу «Казка про Серце», в якій візьмуть участь відомі акторів та естрадні зірки й маленьких артисти. Як зазначають організатори, головна особливість цієї вистави те, що в ній уперше візьмуть участь юні таланти, зокрема і діти із захворюваннями серця. Саме заради вирішення їхніх потреб і було задумано проект. 

Зокрема до цього проекту залучені актори драматичного театру імені Марії Заньковецької Мар`яна Фехтель та Олесь Федорченко, а також відомі артисти – ролі у виставі виконуватимуть Андріана, Славця, учасники гурту «Роги». Ініціатор вистави – благодійний фонд «Серце дитини».

«Казка про Серце» – це вистава-мюзикл, у якій переплелися казки народів світу. Маленькі дітки з вадами серця, які є підопічними згаданого фонду, на кілька годин стануть справжніми акторами на великій сцені, а головну роль виконає хлопець із надскладною вадою серці».

Про це повідомили сьогодні, 13 січня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли, що квитки на виставу можна придбати на сайті gastroli.ua, у касі театру, а також у всіх місцях продажу квитків. Тим, хто має бажання допомогти у цій добрій справі, але не хочуть чи не можуть піти на концерт, організатори пропонують купити квиток і залишити його для фонду. На ці квитки зможуть запросити дітей-сиріт чи дітей із малозабезпечених родин, а також неповносправних дітей на візочках, які працюють із артистами, та тих, що їх супроводжуватимуть.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів