Львів’яни підтримають збірну України концертом

15:45 8 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: ffu.org.ua

У п’ятницю, 10 листопада, перед матчем Україна – Словаччина на «Арені Львів» в підтримку збірної України будуть виступати фіналісти пісенних телепроектів.

У прес-службі Федерації футболу України повідомили сьогодні, 8 листопада: «10 листопада на стадіоні «Арена Львів» відбудеться міжнародний матч національних збірних команд України та Словаччини. Цей матч стане першим на львівській арені після дворічної дискваліфікації стадіону і справжнім подарунком львів’янам. Адже місто встигло засумувати за головною командою країни! Та й гравцям не вистачало міцної галицької підтримки!».

«Зважаючи на знаковість цього матчу, Федерацією футболу України та фан-рухом вболівальників національної збірної «Вірні збірній» перед матчем Україна – Словаччина буде організовано концерт за участю львівських пісенних талантів – фіналістів наймасштабнішних пісенних телепроектів. 10 листопада з 18:30 перед матчем Україна – Словаччина на «Арені Львів» в підтримку збірної України співатимуть виконавець гімну фан-руху «Вірні збірній» Андрій Лучанко (LUKA), фіналісти проекту «Голос країни» Брія Блесінг, Аніс Еттаєб, Михайло Мирка а також – популярний молодіжний дует «Навсі100». Танцювальна програма – балет танцювальної школи «ЦЕНАТ», львівська область», – поінформували також прес-службі Федерації футболу України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів