90 артистів Львівської філармонії 1,5 години грали ролі французів

16:08 5 вересня 2013 р.

Фото до новини

З 15 до 25 серпня 90 артистів Львівської обласної філармонії взяли участь у зйомках повнометражного фільму «Останній удар молотка» (режисер – Алікс Делапорт) у французькому місті Монпельє.

З 15 до 25 серпня 90 артистів Львівської обласної філармонії взяли участь у зйомках повнометражного фільму «Останній удар молотка» (режисер – Алікс Делапорт) у французькому місті Монпельє. Виробництво фільму здійснювала програмна телекомпанія «LIONCEAU FILMS». У 2012 році зазначена телекомпанія, яку очолює Hélène Cases, отримала нагороду від Інституту Кіно і Культурної Індустрії Фінансування (IFCIC). Фільм розповідає про взаємовідносини між сином та батьком-диригентом.
Артисти філармонії на період зйомок стали справжніми кіноакторами, вперше відкривши для себе світ кіно з середини. Декому з музикантів довелось навіть попрацювати над французькою вимовою, оскільки у фільмі для них були  певні ролі.
У прокаті фільм з’явиться у 2014 році.
Про це поінформувала директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації Наталія Гамкало.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів