6-9 травня проведуть міжнародний етно-джазовий фестиваль «Флюгери Львова»

10:15 6 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: infolviv.net

Упродовж чотирьох днів у нашому місті виступатимуть 20 гуртів з України, Польщі, Ізраїлю, Ірану, Азербайджану, Італії та США.

«Зі 6 до 9 травня з 10:00 до 23:00 у внутрішньому дворику львівської Ратуші, пройде ХІV міжнародний етно-джазовий фестиваль «Флюгери Львова», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Упродовж чотирьох днів тут виступить 20 гуртів, у яких грають музиканти з України, Польщі, Ізраїлю, Ірану, Азербайджану, Італії та США. Цього року «Флюгери Львова» стануть своєрідним продовженням «Львівського місяця» у Вроцлаві – масштабної презентації української культури під час заходів Європейської Столиці Культури.  Щодня на «Флюгерах» виступатимуть гурти, які представляли українську музику на ЄСК та готували для цього спеціальні програми, як от: «Tik TU», «Усейн Бекіров band & Laura Marti», «Marinita», «Shatur-Gudur», «ГИЧ Оркестр» чи «ShockolaD». Останній день фестивалю буде повністю присвячений вроцлавській сцені.

Цьогорічний фестиваль відбуватиметься за підтримки Польського Інституту в Києві, Генерального Консульства Республіки Польща у Львові та Львівської міської ради, а також партнерами заходу є МО «Дзиґа». Детальніше про фестиваль можна прочитати тут: http://dzyga.com/index.php/uk/component/content/article/58-4/58/2301-fliuhery-lvova-2016».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів