540 дітей зі сходу України відпочиватимуть у Львові

13:20 13 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

У рамках акції «Схід-Захід разом» сьогодні вранці, 13 січня, на залізничний вокзал Львова прибув «Потяг дружби» зі школярами із Луганської та Донецької областей.

Про це повідомили сьогодні, 13 січня, директор департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Любомира Мандзій, яка також запевнила: «У місті Лева на дітей чекає розважальна програма, яка передбачає відвідування пам’ятних та історичних місць».

Чиновник зазначила: «До Львова на безкоштовні екскурсії приїхали 540 школярів зі Східної України та учителів, які їх супроводжують. Для гостей склали спеціальну культурно-мистецьку програму. Зокрема, для дітей проведуть оглядову екскурсію містом – вони відвідають Львівський історичний музей, Львівський музей історії релігії, Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького, Львівську національну галерею мистецтв імені Бориса Возницького, Музей етнографії та художнього промислу НАН України, Державний природознавчий музей НАН України. Також діти побувають на концерті у Львівській обласній філармонії».

Про це повідомили сьогодні, 13 січня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також поінформували: «Потяг дружби» з 11 до 15 січня мандрує Україною зі Сходу на Захід за маршрутом: Лисичанськ-Київ-Львів Хирів. В кожному з пунктів для школярів готують програму, яка допоможе їм поринути в казкову атмосферу, познайомитися з різдвяними традиціями і завести друзів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів