4-7 серпня у Львові триватиме фестиваль короткометражних фільмів «Wiz-Art»

17:10 4 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: lviv.vgorode.ua

У міськраді анонсували: «Вперше за історію «Wiz-Art» відбудеться показ коротких фільмів, зроблених у Львові незалежними режисерами впродовж 2015-2016 років».

«Сьогодні у Львові стартує фестиваль короткометражних фільмів «Wiz-Art», –повідомили в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«У четвер, 4 серпня, у Львівській обласній філармонії відбудеться відкриття Львівського міжнародного фестивалю короткометражних фільмів, який триватиме до 7 серпня. Про це повідомила директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Христина Береговська, яка зазначила:

«Сьогодні великий день: вперше за історію «Wiz-Art» відбудеться показ коротких фільмів, зроблених у Львові незалежними режисерами впродовж 2015-2016 років. Більшість з цих фільмів зняли за фінансової підтримки Міжнародного Фонду Відродження та Львівської ОДА. Це маленькі історії про складні стосунки, людські драми, внутрішні апокаліпсиси. Важливо, що режисери особисто представлять свої фільми».

За словами організаторів, фестиваль пропонує відвідувачам кінопокази, дискусії та вечірки. Початок – о 21:30 у кінотеатрі «Коперник» на вулиці Коперника, 9.

Варто зазначити, що фестиваль відбуватиметься за підтримки департаменту з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації згідно з Програмою розвитку та популяризації української мови та культури, історичної свідомості громадян в Україні та за кордоном на 2016 рік. Детальніше про фестиваль можна дізнатися, скориставшись електронною адресоюhttp://wiz-art.ua/festival/».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів