31 травня у львівському парку імені Івана Франка презентуватимуть сніданкову кухню народів світу

16:38 21 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Сніданковий Ярмарок» в інтернет-мережі «Facebook»

«Сніданковий Ярмарок» триватиме впродовж літа щовихідних.

31 травня у львівському парку імені Івана Франка презентуватимуть сніданкову кухню народів світу. Відтак туди запрошують дорослих і дітей «на страви сніданкової кухні народів світу, запашну каву, ранковий джаз і безліч активностей».

Перший Сніданковий Ярмарок розпочнеться у неділю, 31 травня, з 10:00 до 16:00, а відбуватиметься впродовж літа щовихідних.

На відвідувачів чекає сніданкова кухня народів світу, кулінарні майстер-класи, вуличні лекції зі здорового харчування, заняття з йоги та аеробіки, ранкові джазові концерти, поетичні читання, дитячі заняття з англійської, анімація та інше. Координатор Сніданкового Ярмарку Ольга Гренюх розповіла: «Сніданковий Ярмарок у парку – це нагода відпочити від насиченого ритму буднів і провести літні вихідні з користю. Окрім смачних сніданків, тут відбуватимуться безкоштовні спортивні заняття, концерти від Львівської Школи Джазу та Сучасної Музики, також буде окрема програма для дітей».

Проект містить соціальну складову. Сніданковий Ярмарок організовують спільно з БО «Фундація духовного відродження» і мають на меті забезпечити якісне та змістовне дозвілля для львівських родин, а на зібрані кошти відновити східну частину митрополичих садів Святоюрської гори. Організатори: компанія «Львівські ярмарки», компанія Events-L. Генеральний партнер ТМ «Лімо».

Про це повідомили сьогодні, 21 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів