30 листопада у Львові – благодійний концерт і виставка-продаж на підтримку учасників АТО

14:42 26 листопада 2014 р.

Палац культури імені Гната Хоткевича на вулиці Кушевича, 1 у Львові

Палац культури імені Гната Хоткевича на вулиці Кушевича, 1 у Львові
Фото: wikimedia.org

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у неділю відомі виконавці Тарас Курчик, Назар Савко, «Крайня хата», «La vivo», Тетяна Чайковська й Марія Зятик та незрячі збиратимуть у Палаці культури імені Гната Хоткевичакошти на потреби військових.

У прес-службі міської ради повідомили в середу «Щоденному Львову», що в неділю, 30 листопада, о 17.00 в приміщенні міського Палацу культури ім. Гната Хоткевича відбудеться благодійний концерт та виставка-продаж творчих робіт незрячих. У повідомленні також конкретизують:

«Концерт ініціювали учасники театру естрадної пісні «Дитячі мрії» Львівської територіальної первинної організації УТОС та члени гуртка бісероплетіння «Бісеринка». Зібрані кошти будуть передані на підтримку воїнів-учасників АТО.

«У концерті, крім творчих обдарованих людей з порушеннями функції зору, візьмуть участь й відомі виконавці та колективи: заслужений артист України Тарас Курчик, фіналіст шоу «Голос Країни» Назар Савко, тріо «Крайня хата», чоловічий вокальний ансамбль «La vivo», дует Тетяни Чайковської та Марії Зятик. Отож, радо запрошую прийти на концерт і долучитись до благородної і дуже потрібної справи», – запрошує керівник Львівського осередку Українського товариства сліпих Любов Кукуруза.

Вхід на концерт буде вільний. Кошти збиратимуть у спеціально встановлених скриньках під час концерту. Для отримання детальнішої інформації про захід прохання звертатись за телефоном 067 377 13 09 (Любов Кукуруза)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів