30-31 серпня 20 музеїв Львова запрошують дітей із батьками на безплатні екскурсії й майстер-класи

19:54 29 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tourlib.net

Про це повідомили в п’ятницю в прес-службі міськради.

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, музеї нашого міста запрошують дітей з батьками цікаво провести вихідні. У повідомленні конкретизують:

«30-31 серпня відвідати музеї Львова, стати учасниками безкоштовної екскурсії чи взяти участь у безкоштовному майстер-класі запрошують як львів’ян, так і гостей міста. Цього тижня таку безкоштовну програму пропонують 20 музеїв  міста, детально з якою можна ознайомитись на сайті Туристично-інформаційного центру (http://www.touristinfo.lviv.ua), офіційному туристичному сайті міста (http://lviv.travel) та на сторінці соціальної мережі Facebook (https://www.facebook.com/lvivtravel). 

Довідка

Ініціатором проекту є Львівське комунальне некомерційне підприємство «Центр розвитку туризму м. Львова» при Управлінні туризму ЛМР, спільно із музеями м. Львова. Головною метою проекту є сприяння розвитку сімейного туризму у Львові, згуртуванню членів сім’ї, що допоможе відкривати щось нове одне в одному, налагодити контакт, глибше дізнатися про інтереси як дітей, так і батьків.

Проект сприяє й популяризації музеїв міста та залученню громадян до надбань національної історико-культурної спадщини. Проект передбачає безкоштовний вхід та екскурсію/майстер-клас у окремо визначений музеєм вихідний день тижня, для батьків з дітьми.

Проект розпочався 1 червня і триватиме до 28 грудня. Загальна кількість учасників – 28. Вікова категорія дітей – до 16 років».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів