29-30 серпня у Львові проведуть «Велике Сімейне Свято»

15:00 28 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У найближчі суботу й неділю вхід на територію спортивно-розважального комплексу «Медик» буде безоплатним.

З 29 до 30 серпня на території спортивно-розважального комплексу «Медик» відбудеться сімейне свято» Big family fest». Основною умовою фестивалю є те, що весело повинно бути всім відвідувачам не зважаючи на їхній вік та стать. Організатори вміло підібрали різного роду розваги, які повинні зацікавити кожного і створити невимушену атмосферу», – передали «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли:

««Свято проходитиме на всій території спортивно-розважального комплексу «Медик», отже місця де розгулятись буде достатньо. Зважаючи на соціальні тенденції, що панують в суспільстві, даний захід орієнтований перш за все на зближення різних поколінь, а також започаткування культури спільного відпочинку між батьками та дітьми», повідомили розповіли організатори.

Програма фестивалю: перший флешмоб з мопсами у Львові; розваги для дітей (галерея, дитяча анімація, аквагрим, конкурси, бульбашкове шоу); масовий запуск паперових літачків; спільне приготування боґрача відвідувачами – «Боґрач ПатІ»; екстремальні стрибки в воду; фан зона на воді; уроки йоги на свіжому повітрі; танцювальні майстер-класи з сальси; фудзона, де можна скуштувати різні страви від учасників фестивалю; «Смарт зліт» – велика зустріч смартів у Львові; чілл зона для відпочинку; музичні вечірки – «Pool Party».

Вхід на фестиваль буде безоплатним. Окрім величезної кількості розважальних заходів на території фестивалю буде місце де можна смачно поїсти та придбати різні оригінальні дрібнички або аксесуари».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів