27 липня у Львові відкриють «Особливу виставку»

12:35 25 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: lpm.com.ua

У Палаці мистецтв на вулиці Коперника експонуватимуть понад 80 художніх робіт та понад 20 фотопортретів, стоврених підопічними «Карітасу».

«У середу, 27 липня, об 11:00 у Львівському Палаці мистецтв на вулиці Коперника (№17) відбудеться відкриття «Особливої виставки» від людей з особливими потребами (підопічних соціальних центрів інклюзії «Карітасу» зі Стрия та з Дрогобича)», –повідомили сьогодні, 25 липня, в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Організатори запрошують усіх охочих, адже увага стане додатковою мотивацією для «особливих» художників. Упродовж чотирьох місяців підопічні «Карітасу» створювали під наставництвом професійних художників картини.

Ініціатива розпочалась як проект арт-терапії, а набула мистецького значення, бо рівень робіт перевершив всі очікування. Експозиція включає понад 80 художніх робіт та понад 20 фотопортретів.

Відкриття відбудеться у форматі вільної дискусії про особливі потреби та особливі можливості, про взаємодію різних людей в суспільстві та соціальну інклюзію. На відкриття приїдуть автори робіт, щоб поспілкуватись та представити свої картини».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів