27-29 травня молодь зі Львівщини буде таборуватися на «Чернечій горі»

11:26 26 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Від 27 до 29 травня у місті Канів Черкаської області за підтримки Міністерства молоді та спорту відбудеться Всеукраїнська акція «Чернеча гора».

У заході, спрямованому на патріотичне виховання молоді, візьмуть участь спортсмени, волонтери, краєзнавці, представники структурних підрозділів з реалізації молодіжної політики облдержадміністрацій та інші. Програма акції передбачає проведення інструктажів із орієнтування та правил поведінки в екстремальних умовах, практичних занять із надання першої медичної допомоги, квесту, а також екскурсії до Чернечої гори та огляду міста Канів.

Акція проходитиме у формі наметового таборування. Львівську область на цій Всеукраїнській акції представлятимуть такі молодіжні активісти: Ярослав Сеньків – виховник гуртка «Чорні вовки», зв'язковий куреня Ч.17 імені Юрія Дрогобича Дрогобицької станиці НСОУ «Пласт»; Олег Бандура – студент Дрогобицького механіко-технологічного коледжу, учасник «Школи лідера» та молодіжного парламенту при відділі сім'ї, молоді та туризму Дрогобицької міської ради; Христина Кушнір – учениця Дрогобицької загальноосвітньої школи №1 імені Івана Франка, учасниця «Школи лідера» при відділі сім'ї, молоді та туризму Дрогобицької міської ради та учасниця молодіжного театру «Альтер»; Галина Николин – старшопластунка Дрогобицької станиці НСОУ «Пласт».

Про це повідомили сьогодні, 26 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів