25-29 травня у Львові пройдуть «Дні Америки» (+відео)

11:44 25 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Упродовж чотирьох днів на культурному фестивалі в нашому місті представлять американські фільми, музику, освіту, мистецтво й бізнес.

«З 25 до 29 травня посольство США в Києві представляє «Дні Америки» у Львові», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Це – чотириденний культурний фестиваль, який представить американські фільми, музику, освіту, мистецтво, бізнес та програми посольства США в Україні. У львівських подіях візьме участь посол США Джеффрі Пайєтт. 

У рамках «Днів Америки» посольство спонсорує події 28-29 травня на відкритій сцені перед Оперним театром, де пройдуть концерти музики в американському стилі і ярмарок досягнень місцевого й американського бізнесу.  Крім цього, посольство у співпраці з програмою «GoGlobal» і Британською Радою організовує спробу встановити світовий рекорд Гіннеса і провести наймасштабніший у світі урок англійської мови, який відбудеться 28 травня о 12.30 у Львові і водночас по всій Україні.

Серед інших подій – фестиваль сучасного американського незалежного кіно у кінотеатрі «Коперник», покази класичних американських фільмів у парку, виставки артефактів американських індіанців та політичної карикатури США, виступи акапельної групи з Вашингтона «Potomac Fever» та львівського молодіжного симфонічного оркестру «INSO». Вхід на більшість заходів – вільний.  Дивіться розклад на сайті посольства: http://goo.gl/jZbOnc».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів