25-28 червня у Львові курсуватиме між сценами фестивалю «Alfa Jazz Fest» відкритий автобус (відео)

18:14 25 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки фестивалю «Alfa Jazz Fest» в інтернет-мережі «Facebook»

Основні зупинки відкритого двоповерхового автобусу з джаз-бендами – біля пам’ятника Адамові Міцкевичу та головної сцени фестивалю в парку імені Богдана Хмельницького.

«25-28 червня з 11.00 до 20.00 між офіційними сценами фестивалю «Alfa Jazz Fest» курсуватиме відкритий двоповерховий автобус з джаз-бендами на даху, даруючи жителям Львова та гостям міста унікальну можливість насолоджуватися легким джазом прямо «на борту». Джазовий настрій забезпечуватимуть гурти «Kiev Jazz Quintet» (Київ), Юлія Ковальська і Назар Леськів (Львів), «Michelle Band» (Львів), «Notка band» (Львів), «Mugir band» (Київ), «Good News duo (Львів), «Rocky Road» (Харків), «Fat Chord» (Київ), «Con trust»» (Львів), «VA Project» (Київ), «Jungleman» (Дніпропетровськ), «Free Breath» (Львів), «Rishard Jazz Quartet» (Львів), «Jazz Up» (Київ) і «Квартет Евгения Абина» (Київ)», – повідомили сьогодні, 25 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради, де також розповіли:

«Вхід в автобус вільний. Основні зупинки: біля пам’ятника Адамові Міцкевичу та головної сцени фестивалю (парк культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького). Детальний розклад зупинок та виступів шукайте на borjomi.com/alfajazz».

Як інформував «ЩЛ», 26-28 червня громадський транспорт Львова курсуватиме до 24:00, оскільки сьогодні у Львові стартує «Alfa Jazz Fest 2015», учасники якого разом здобули майже 60 «Grammy».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів