21 вересня у Львові святкуватимуть День Батька

17:28 19 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Роман Балук/ZIK

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, урочистий захід розпочнеться в неділю о 16.00 біля пам’ятника Тарасу Шевченку на проспекті Свободи.

У прес-службі міської ради повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову», що в неділю, 21 вересня, о 16.00 біля пам’ятника Тарасу Шевченку на проспекті Свободи розпочнеться урочистий захід, присвячений Всенародному Дню Батька. Участь у святкуванні візьмуть представники влади міста, громадських організацій та християнських церков м. Львова.

Під час заходу відбудеться спільна міжконфесійна молитва за батьків, чоловіків України та Львова. Окрім того, організатори представлять історію заснування Всенародного Дня Батька.

Святкування продовжать виступи музичних колективів від громадських організацій та церков. Спеціальний гість свята «День Батька» – етногурт «ОЙКУМЕНА».

Захід має на меті підкреслити значення і розуміння у суспільстві ролі та авторитету батька як голови родини, участі його у вихованні дітей, виконання обов’язків не тільки перед сім’єю, а й перед державою. Організатори заходу: Громадська організація «Майбутні батьки України» та Християнська Євангельська Церква «Гефсиманія».

 «Це не просто свято Всенародного Дня Батька, це можливість щороку оновити усвідомлення і розуміння для чоловіків, жінок і дітей важливості батька і батьківства в українській родині, це повага і пошана членів родини до батька», – наголошують організатори.

Довідка: Організатори урочистого заходу Всенародного Дня Батька (ХЄЦ «Гефсиманія») були ініціаторами проведення Першого міжконфесійного форуму в Україні «Відповідальне Батьківство». Резолюцією Форуму став всеукраїнський збір підписів на підтримку громадської ініціативи про заснування Дня батька в Україні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів