20-21 грудня у Львові відбудеться ярмарок подарунків «Lvivhandmade New Year»

17:38 19 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, унікальний ярмарок виробів ручної роботи збере в приміщенні ТЦ «Інтерсіті» на проспекті Чорновола, 67 майстрів «Нandmade» з різних куточків України.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 19 листопада, «Щоденному Львову»:

«Унікальний ярмарок виробів ручної роботи збере у Львові майстрів «Нandmade» з різних куточків України. Досвідчені майстри зможуть представити тут свої роботи, новачки – проявити себе та набратися досвіду, а дорослі і маленькі львів’яни – вибрати оригінальні подарунки до зимових свят. Захід відбуватиметься 20-21 грудня у приміщенні ТЦ «Інтерсіті», що на проспекті Чорновола, 67.

У Львові є сотні майстрів, які творять вироби ручної роботи у різних техніках, проте їхні вироби доступні лише вузькому колу людей. Тож мета ярмарку «Lvivhandmade  New Year» – познайомити львів’ян з чудовими майстрами, які працюють у місті та представити унікальні вироби ручної роботи.  Вишивка, декупаж, гачкування, мило та косметика ручної роботи, виготовлення листівок, горняток і різноманітних прикрас – усе це та багато іншого представлять на виставці-ярмарку.

Безпосередньо на виставці-ярмарку кожен відвідувач матиме можливість поспілкуватися з майстром, який виконав ту чи іншу роботу, а також навчитися створювати цікаві вироби на безкоштовних майстер-класах.  Діти зі школи-інтернату №2 до новорічних свят проведуть благодійні майстер-класи.

На виставці-ярмарку «Lvivhandmade New Year» буде можливість придбати ексклюзивні подарунки за різними смаками для всієї родини та друзів до новорічних свят. Контактна особа – Анна Сташкова, тел. 097 077 84 94, e-mail: lvivhandmade@i.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів