20-21 грудня у Львові на виставці-продажу листівок збиратимуть кошти для воїнів діти з вадами зору

15:58 18 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dnz60.edu.vn.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 20-21 грудня в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла відбуватиметься виставка-продаж листівок ручної роботи.

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що 20-21 грудня в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла відбуватиметься виставка-продаж листівок ручної роботи. У повідомленні також конкретизують:

«Понад сотню найрізноманітніших новорічно-різдвяних вітальних листівок власного виробництва представлять загалу вихованці Навчально-реабілітаційного центру «Левеня». Попри вади здоров’я, діти з допомогою педагогів та батьків створили оригінальні витвори.

Кожен охочий матиме змогу придбати їх для себе чи своїх друзів за довільну суму коштів. Гроші будуть передані для допомоги воїнам в зоні АТО.

Директор НРЦ «Левеня» Віра Римажевська розповіла також:

«Наші діти – особливі. Але – зі своїми вадами. Всі вони є талановиті, творчі і дуже відкриті до всього нового.

Вже традиційно ми цього року з ними разом виготовляли вітальні листівки. І, як і щороку, ми просто захоплюємося тим, наскільки безмежною є фантазія наших учнів. 

Щороку вони хочуть і опановують все нові та нові техніки виконання листівок, щоб вони ставали все кращими. Звісно, до виставки ми обрали найкращі з кращих. Але їх виявилося аж понад сто.

А оскільки ми в межах закладу проводимо збір коштів для наших захисників, то вирішили, що і кошти, вилучені від продажу творінь наших вихованців, будуть скеровані туди ж. Адже зараз кожен свідомий громадянин мусить вносити свій посильний вклад у перемогу».

Усі інші дитячі листівки, а їх діти створили понад 600, будуть надіслані друзям Центру «Левеня» – закладам та організаціям, що працюють зі слабозорими та незрячими дітками, доброчинцям закладу тощо. Чимало з них потраплять і за кордон: у США, Нідерланди, Канаду, Німеччину, країни Балтії, в країни-сусіди (Польщу, Болгарію, Румунію) та ін.

Організатори запрошують усіх небайдужих, усіх охочих прийти на виставку-продаж та особисто оцінити майстерність вихованців НРЦ «Левеня» на вулиці Володимира Великого, 87а у Львові Основна мета діяльності цього центру для дітей з вадами зору – створення моделі ранньої психолого-медико-педагогічної допомоги дітям з вадами  та організація навчання і реабілітації сліпоглухих дітей в умовах освітнього закладу нового типу. В Центрі навчаються, виховуються та отримують корекційно-педагогічну допомогу і лікування більше 200 дітей з різноманітними вадами зору (в тому числі сліпі, сліпоглухі та діти з комбінованим дефектом), віком від 0 до 12 років».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів