20-21 грудня на ярмарку «Lvivhandmade New Year» навчать дітей робити прикраси, листівки й сувеніри

17:32 19 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 20 та 21 грудня з 11.00 до 20.00 у ТОЦ «Інтерсіті» на проспекті Чорновола, 67г буде проходити друга міжрегіональна виставка-ярмарок «Lvivhandmade New Year».

У прес-службі міської ради повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову», що 20 та 21 грудня з 11.00 до 20.00 у ТОЦ «Інтерсіті» на проспекті Чорновола, 67г буде проходити друга міжрегіональна виставка-ярмарок «Lvivhandmade New Year». У повідомленні також конкретизують:

«Ініціативна група «Чужих дітей не буває», спільно з організаторами Ярмарку «Lvivhandmade New Year», пропонують долучитися до унікальних майстер-класів, які проведуть майстри handmade та діти зі школи-інтернату №2, які вже давно займаються у рукодільному гуртку. Цими вихідними, 20-21 грудня, львівські діти зможуть навчитися робити прикраси, листівки та сувеніри на Ярмарку «Lvivhandmade New Year».

20 та 21 грудня з 11.00 до 20.00 у ТОЦ «Інтерсіті» (пр. Чорновола, 67г) буде проходити друга міжрегіональна виставка-ярмарок «Lvivhandmade New Year». Усі охочі львів'яни та гості міста зможуть не тільки побачити, а й взяти участь у майстер-класах від майстрів та благодійних майстер-класах від діточок зі школи-інтернату №2.

Уже третій рік поспіль Ініціативна група «Чужих дітей не буває» проводить творчі заняття в дитячому будинку № 1 з 5-6-річними дітками та веде рукодільний гурток в школі-інтернат № 2 з дітками, віком 13-16 років. Керівник ініціативної групи Галина Білоусова розповіла також:

«Діти з радістю та великим інтересом приходять на ці заняття: роблять листівки, освоюють вишивку, декупаж, гачкування. Дуже люблять працювати із фетром та робити різноманітні прикраси.

Діти залюбки відвідують заняття, вчаться самостійно створювати цікаві речі. Це дуже корисні заняття для дітей, адже тут вони можуть проявити свою фантазію, вдосконалити навички, смаки та, в результаті, отримати готовий виріб і цінні знання.

Для того, щоб заняття проводились безперебійно (2 рази на тиждень), ми вже тричі організовували благодійні ярмарки-продажі, де продавали вироби наших підопічних діточок та майстринь, які нам допомагають. Діти дуже вболівали, коли проходила кожна виставка, адже за вилучені кошти постійно закуповуються матеріали, інструменти для рукоділля і, звичайно, солодощі для дітей».

Під час виставки «Lvivhandmade New Year» буде представлено роботи підопічних діток. Майстер-класи планують провести за такими темами:

Розпис гіпсових новорічних фігурок;

Серце з фетру на ялинку;

Новорічна скрап-листівка;

Фігурка в техніці торцювання.

На виставці-ярмарку кожен охочий зможе долучитись до благодійності, взявши участь в акції «Подаруйте діткам радість на Новий рік». На виставці-ярмарку буде розміщений стіл з роботами, які виконали власноруч майстри-учасники та дітки з інтернату. Вилучені кошти від продажу цих речей будуть витрачені на канцелярські товари та матеріали для творчості для діточок зі школи-інтернату. Також кожен охочий зможе виступити в ролі Миколая для діточок та виконати одне бажання з ялинки з листами до Миколая».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів