2-6 травня пройде міжнародний фестиваль «Lviv Art Fair»

11:34 2 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/LvivArtFair

На подвір’ї палацу Потоцьких на вулиці Коперника демонструватимуть твори авангардного, сучасного, класичного та експериментального мистецтва.

«У Львові відбудеться міжнародний фестиваль мистецтва світового рівня «Lviv Art Fair», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«З 2 до 6 травня у Львові реалізовуватимуть масштабний проект – міжнародну виставку «Lviv Art Fair». Після запровадження «Art Fair» фестивалів мистецтва у світі, таких як «London Art Fair», «Art Paris Art Fair», «Dubai Art Fair», «Hong Kong Art Fair», «Seattle Art Fair», «Art Fair Milano», «Chicago Art Fair», «Cape Town Art Fair» та «Tehran Art Fair», український «Lviv Art Fair» увійшов у десятку фестивалів «Art Fair» у світі.

«Lviv Art Fair» зробить справжнє свято для шанувальників творчості митців різних напрямків та стилістик сучасного мистецтва. Основною метою фестивалю є поєднання у Палаці Мистецтв художників, письменників, кінематографістів, музикантів та шанувальників художньої фотографії.

«Lviv Art Fair» представить демонстрацію авангардного, сучасного, класичного та експериментального мистецтва (живопис, скульптура, кераміка, графіка, фотографія, література тощ.) учасників з таких країн: Алжир, Голландія, Індія, Італія, Марокко, Нігерія, Німеччина, Об'єднаних Арабських Еміратів (Дубай), Україна, Франція. Упродовж п’яти яскравих днів відвідувачі матимуть також унікальну можливість насолоджуватися шедеврами сучасної експериментальної кінематографії, колекціями дизайнерського жіночого одягу, шоколадними скульптурами та концертною програмою за участю українських та зарубіжних гуртів (ексклюзив: виступ артиста з Франції – «Lord Wilmore» на відкритті виставки).

Окрім художньої виставки на ярмарку свою продукцію представлять обласні культурні центри, народні майстри, магазини, сувенірні компанії та творчі майстерні. Відвідувачі зможуть взяти участь у різних майстер-класах від народних майстрів. Також будуть дитячі ігрові та освітні зони.

Відвідувачі матимуть можливість поспілкуватися з гостями фестивалю, які прибудуть з різних країн світу, а також представниками мистецьких спілок та художніх галерей різних країн, які запрошенні на саме відкриття виставки. Також буде створено аукціон з продажу картин, кошти якого буде передано у дитячі будинки»

Організатор: «Lviv Art Fair». Керівник проекту: Ірина Кириченко-Оврах. Детальна інформація: facebook.com/LvivArtFair».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів