18 жовтня «Форум видавців у Львові» втретє пропонуватиме пенсіонерам книги зі знижкою

16:20 16 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: galnet.org

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, розпродаж книг для пенсіонерів відбуватиметься в суботу з 12.00 до 18.00 у «Книжковому дворику» на вулиці Винниченка, 4.

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що в суботу з 12.00 до 18.00 у «Книжковому дворику» на вулиці Винниченка, 4 відбуватиметься третій розпродаж книг для пенсіонерів. У повідомленні також конкретизують:

«Акція «Третій вік: задоволення від читання» відбулась в межах 21 «Форум видавців у Львові». Зараз акцію вирішили продовжити.

Третій розпродаж книжок для пенсіонерів відбудеться в суботу, 18 жовтня, з 12.00 до 18.00 год у «Книжковому дворику» (вул. Винниченка, 4). Книжки зі знижкою 20% запропонують літнім людям львівські видавництва «Апріорі», «Тріада плюс», «Урбіно», «Піраміда», «Аверс», Видавництво Святого Володимира та «Літопис».

Додаткову знижку в розмірі 20 гривень на одну куплену книжку отримає від Громадської організації «Форум видавців» кожен пенсіонер за пред’явленням пенсійного посвідчення. «Ми сподіваємося, що ця акція допоможе покупцям літнього віку придбати книжки за доступною ціною», – зазначили організатори».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів