17 серпня стартує знятий, зокрема, у Львові мелодраматичний серіал «Клан ювелірів» (відео)

12:00 4 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: espreso.tv

Ролі в серіалі виконали українські артисти.

17 серпня стартує знятий українською командою мелодраматичний серіал «Клан ювелірів». Його зйомки розпочалися у травні й проходили, зокрема, у Львові.

Серіал створює алюзію на Ромео та Джульєтту, тільки тепер ворогують два ювелірних клана. Закохані, як і належить, наражатимуться на небезпеки та виборюватимуть своє право на щастя.

«У світі великих грошей, брехні та інтриг небезпека загрожує кожному, хто наважиться піти наперекір встановленими правилами гри. Одного разу, в епіцентр протистояння двох ворогуючих ювелірних кланів потрапляють відчайдушні закохані Зоя і Тимур. Вступивши в сутичку з самою долею, і не раз зазирнувши в обличчя смерті, вони будуть боротися за своє право на щастя», – зазначається в описі серіалу.

Головним режисером картини став Дмитро Гольдман, виконавчий продюсер - Саша Ткаченко. Ролі в серіалі виконали українські артисти Наталка Денисенко, Андрій Федінчик, Костянтин Данилюк, В'ячеслав Довженко, Валерія Ходос, Світлана Зельбет, Олександр Піскунов, Олексій Череватенко, Лілія Яценко, Дмитро Суржиков, Анна Лебедєва, Софія Письман, Ірина Дорошенко (Народна артистка України), Володимир Нечипоренко (Народний артист України) та інші українські актори.

Про це повідомив сьогодні, 4 серпня, «Espreso.tv».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів