1322 будинки у Львові – з клаптиковим фарбуванням

15:40 15 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Ірина Маруняк запевнила:«Районні адміністрації скеровують попередження власникам приміщень щодо приведення фасадів до паспортів упорядження, при наявності цих паспортів».

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Ірина Маруняк повідомила сьогодні, 15 березня: «Ми провели інвентаризацію фасадів щодо клаптикового фарбування. Інвентаризацію проводили спільно з районними адміністраціями та управлінням охорони історичного середовища. На основі проведеної інвентаризації зробили базу даних. Відповідно, на сьогодні є 1322 будинки, де є клаптикове фарбування фасадів».

Чиновник доповнила: «Ми також проаналізували кількість паспортів фасадів. Є лише 148 паспортів. Це 1,9% від загальної кількості фасадів Якщо говорити про клаптикове фарбування фасадів, то найбільше таких будинків є у Галицькому, Личаківському і Сихівському районах. У відсотковому співвідношенні найбільше будинків є у Сихівському районі. Але це часто пов’язане із утепленням будинків»

Відтак, Ірина Маруняк запевнила: «Районні адміністрації скеровують попередження власникам приміщень щодо приведення фасадів до паспортів упорядження, при наявності цих паспортів. Цю роботу будемо продовжувати. Також проводимо інвентаризацію найбільш критичних фасадів, щоб передбачити кошти в бюджетів міста і зробити паспорти цих фасадів, щоб потім можна було привести їх у відповідність».

Про це повідомили сьогодні, 15 березня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів