13 грудня на «Львівському празнику на Андрія» збиратимуть кошти на лікування військових

14:50 3 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tourdelviv.lviv.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у суботу, 13 грудня, на площі перед Національним Академічним театром опери та балету імені Соломії Крушельницької відбудеться урочисте відкриття шостого Різдвяного Ярмарку.

У прес-службі міської ради повідомили в середу «Щоденному Львову», що в суботу, 13 грудня, на площі перед Національним Академічним театром опери та балету імені Соломії Крушельницької відбудеться урочисте відкриття шостого Різдвяного Ярмарку. У повідомленні також конкретизують:

«Для мешканців та гостей міста готують особливу святкову програму «Львівський празник на Андрія».  З 12 грудня до 19 січня на проспекті Свободи та площі Ринок працюватиме традиційний Різдвяний Ярмарок.

Урочисте відкриття відбудеться на Андрія, 13 грудня, на площі перед Львівською оперою.  Цього року увагу акцентують на відродженні давніх українських традицій. На гостей «Львівського празника на Андрія» чекають виступи етно-гуртів, народні забави, частування та інше. 

Упродовж свята збиратимуть кошти на лікування військових із зони АТО.  Програму «Львівський празник на Андрія» підготовляють спільно з ГО «Самопоміч». 

Шостий Різдвяний Ярмарок готує чимало новинок. Цього року учасниками стали 150 підприємців: зі Львівщини, Івано-Франківщини, Тернопільщини, Донеччини, Чернігівщини, Київщини, Харківщини, Черкащини, Полтавщини, Хмельниччини, Одещини, Дніпропетровщини, Житомирщини, Рівненщини, Чернівецької області, Волині та Закарпаття.

Вперше свою національну кухню на Різдвяному Ярмарку представлять кримські татари.  Традиційно на Ярмарку працюватимуть сувенірна панорама, гастрономічний сектор та «Територія різдвяного настрою».  

Програма:

15.00 – урочисте відкриття VI Різдвяного Ярмарку.

15.30 – Андріївські забави зі співачкою Lama та Назаром Савком.

16.30 – кулінарні майстер-класи з приготування традиційних українських страв.

17.00 – Андріївські забави з Павлом Табаковим та спеціальним гостем з каналу «1+1»

18.00 – народне караоке з гуртом автентичної музики «Коралі».

18.20 – частування гостей VI Різдвяного Ярмарку.

19:00 – етно-вечірка.

Організатори: компанія «Львівські Ярмарки», агенція «Events-L». Facebook: yarmaroklviv сайт: www.yarmarok.lviv.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів