13-14 лютого у Львові пройде фестиваль «День пластуна»

09:30 13 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: 100krokiv.info

Понад 2000 пластунів з усієї України братимуть участь у мистецьких змаганнях у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини.

Сьогодні, 13 лютого, у Львові розпочнеться дводенний фестиваль дитячої та юнацької творчості «День пластуна». Про це повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«Фестиваль триватиме впродовж двох днів – 13-14 лютого 2016 року, в приміщенні Центру творчості дітей та юнацтва Галичини з 09.00 до 18.00. Його урочисте відкриття відбудеться в суботу, 13 лютого, о 09:30.

Понад 2000 пластунів зі всієї України приїдуть до міста Лева, щоб взяти участь у мистецьких змаганнях. Фестиваль організовується на волонтерських засадах з 1992 року.  

Пластуни представлять свої творчі здібності. У програмі фестивалю-театральні вистави, конкурс акустичної пісні, виставка інсталяцій, кібер-турнір, змагання фотографів, а також конкурс «Міс та містер Дня пластуна». У змаганнях візьмуть участь 84 команди з 23 міст України. Цьогорічний «День Пластуна» стане двадцять першим.

Комендант «Дня пластуна 2016» Ярема Дух розповів: «Кожен «День Пластуна» має власне гасло, цього року – «Супергерой є у кожному». «Пластуни не тільки переживають за ситуацію в країні, а є активними учасниками змін. Таким гаслом ми заохочуємо молодих пластунів до творення великих та неординарних справ для нашої країни».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів