10-й «Дитячий форум» пройде у Львові 1-4 червня

17:40 22 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Для діток від трьох до п’яти років облаштують на вулиці Коперника окремий простір.

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 22 травня: «У Палаці Мистецтв на вулиці Коперника, 17 відбудеться 1-4 червня одна з найбільших в Україні подій для розвитку та радості дітей – «Дитячий форум». Метою заходу є показати дітям, що читання – це цікаво. І що для того, щоб стати справжнім творцем у будь-якій галузі, необхідно вміти включити уяву».

«Для діток від трьох до п’яти років буде діяти окремий простір. Руханки, театральні сценки, уроки англійської, малювання, музики, читання і не тільки – у програмі для наймолодших 100 розвиваючих заходів від 14 учасників», – поінформували також у міськраді.

«Квитки продаються на сайті та у касах Gastroli.ua. Вхід безкоштовний для особливих дітей, вихованців дитячих будинків та інтернатів, дітей з багатодітних і малозабезпечених родин, дітей переселенців, дітей учасників АТО і героїв Майдану, дітей віком до чотирьох років Всі заходи на території Дитячого форуму – безкоштовні», – запевнили також у ЛМР.

«Кожен відвідувач віком від п’яти до 14 років з квитком або з пільгових категорій отримає бонус – безкоштовний квиток на відвідування «Лабіринту в Ігроленді» ТРЦ «Форум Львів», зошит від видавництва «Школярик» й воду «Моршинську. Спортик», – повідомили також сьогодні, 22 травня, в прес-службі Львівської міськради.

Натомість у Львівській облдержадміністрації поінформували: «З 1 до 4 червня триватиме 10-й ювілейний «Дитячий форум». Юних любителів книг запрошують взяти участь у просторовій грі-квесті «Космовізія: супергерої та книжкова туманність», у межах якої відбуватиметься понад 600 розважальних і навчальних заходів, які допоможуть дітям в пошуку відповіді на питання про роль людини у Всесвіті. Основна цільова аудиторія форуму – діти 1-7 класів».

«У межах «Космовізії» маленькі книгомани зможуть відвідати майстер-класи, переглянути наукові фільми, повправлятись у ліпленні із глини, послухати музику та просто поспілкуватись із однолітками. Також, традиційно, на «Дитячому форумі» будуть представлені ярмарок дитячих книжок, ігор та іграшок, а також заключний етап Конкурсу дитячого читання «Книгоманія-2017», – повідомили також сьогодні, 22 травня, в прес-службі облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів