1 червня у Львові нагородять найталановитіших дітей України

23:38 31 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Двадцятьох наших юних співвітчизників відзначать золотими медалями й золотий мольбертом із діамантом.

«У середу, 1 червня, з нагоди відзначення Міжнародний День захисту дітей та в рамках форуму «Золотий мольберт слідами Мойсея українського Духа» у Національному музеї Львова відбудеться нагородження талановитих дітей з різних куточків України», – повідомили сьогодні, 31 травня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Двадцятьох учасників фіналу відзначать золотими медалями, а переможець отримає найвищу мистецьку дитячу нагороду у світі – золотий мольберт з діамантом. Нагородження талановитої української молоді відбуватиметься за участі керівництва області, керівники благодійних фондів та діячі культури.  

За словами організаторів заходу, благодійний форум «Золотий мольберт» має на меті виховати пошану у дітей до культури України, а також скріпити та розвинути доброзичливі дружні зв’язки між дітьми з різних регіонів України. Цього року форум збере у Львові 110 учасників зі сходу України та 138 зі Львова й області.

Варто зазначити, що форум проходить за підтримки Львівської обласної адміністрації, фонду Шептицьких, Місії «Постуляційний Центр беатифікацій і канонізації святих УГКЦ». Форум «Золотий мольберт слідами Мойсея українського Духа» заснований у 2003 році на базі БФ «Львівська дитяча галерея» Ольгою Михайлюк з метою відродження виховних ідей та дороговказів Митрополита Андрея Шептицького».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів