Зникли майже 300 тисяч грн, зібрані співробітниками львівської ДАІ для їх колег у зоні АТО (відео)

09:25 26 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Заступник обласної Державтоінспекції Дмитро Фальшовник уже дев’ять місяців на лікарняному.

У львівському ДАІ зникли гроші, зібрані для АТО. У Львові співробітники ДАІ скидалися по 100 доларів на АТО. Зібрали майже 300 тисяч гривень допомоги своїм колегам. Проте, лише третина дійшла за призначенням. Разом з двома сотнями тисяч зник і заступник начальника львівської ДАІ.

Співробітників львівської ДАІ відправили в зону АТО минулого літа. Аби закупити своїм колегам бронежилети та шоломи, працівники ДАІ зібрали майже 300 тисяч гривень.Та лише третину використали за призначенням.

Збирав гроші заступник обласної ДАІ Дмитро Фальшовник. Та дізнатись у нього про те, куди поділись 200 тисяч гривень, неможливо. Уже дев’ять місяців він на лікарняному. 

Самі співробітники львівської ДАІ неохоче розповідають про зібрані гроші та не хочуть визнавати, що їх вкрали. Та й інформація про важку недугу Дмитра Фальшовника вкрита таємницею.

У прокуратурі запевняють, готові розслідувати зникнення грошей. Якщо їм дадуть нові факти. Активісти кажуть, працівники ДАІ бояться розповідати про зникнення коштів.

Про це повідомив сьогодні, 26 березня, «Телеканал новин «24».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів