Жителі Київщини погрожували розправою перевізникам львівського сміття

13:20 25 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Поліціянти затримали дві вантажівки, які привезли сміття зі Львова до села Бузова.

У Київському обласному управлінні повідомили сьогодні, 25 травня: «Поліція Київщини розслідує факт чергового незаконного вивантаження сміття зі Львова. Цього разу сміття намагались розвантажити поблизу села Бузова в Києво-Святошинському районі. Дві вантажівки з побутовими відходами зупинили небайдужі люди і викликали поліцію».

«На спецлінію 102 поліції Київщини надійшло повідомлення від одного з депутатів сільради про те, що поблизу села Бузова вантажні автівки викидають сміття. На місці події зібралися обурені місцеві жителі, які погрожують водіям фізичною розправою», – зазначено також у повідомленні.

«За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група Києво-Святошинського відділу поліції. На місці події поліцейські задокументували факт незаконного вивантажені побутових відходів. Два вантажних автомобілі, які привезли сміття зі Львову, поміщені на штраф майданчик», – розповіли також поліціянти.

«За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 239 (забруднення або псування земель) Кримінального кодексу України Наразі працівники поліції проводять ряд необхідних заходів, спрямованих на встановлення осіб, які замовили незаконне транспортування сміття», – повідомили також сьогодні, 25 травня, у Київському обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів