Житель Львівщини переходив кордон навприсідки

15:40 16 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління ДПСУ в інтернет-мережі «Facebook»

Прикордонники затримали подорожнього, який намагався незаконно дістатися Польщі поза паспортним контролем у пункті пропуску.

Про це повідомили в п’ятницю, 16 лютого, в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби, де також розповіли: «Сьогодні прикордонники затримали на пішому переході в пункті пропуску «Шегині» українця, який спробував навприсідки пройти повз кабіну паспортного контролю та обманути прикордонників. Інспектор прикордонної служби, оформляючи подорожніх, які прямували на вихід з України, зауважив, що один чоловік, ховаючись від правоохоронця, спробував пройти в бік кордону».

«Прикордонники затримали чоловіка й склали протокол про адміністративне правопорушення за спробу незаконного перетинання кордону. Затриманим виявився 34-річний мешканець Львівщини, встановлюючи його особу прикордонники з’ясували, що наявний у чоловіка паспортний документ йому не належить, а свій він забув вдома і власне тому у такий нехитрий спосіб намагався оминути контроль. Рішення у справі щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України прийматиме суд», – поінформували також на сторінці Західного регіонального управління ДПСУв інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фото з допиту затриманого.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів