Затриманий поліціянтами на Львівщині втік із відділку й розгулював у кайданках

11:15 18 жовтня 2017 р.

В обласній прокуратурі запевнили: «Шістьох працівників Миколаївського відділення Нацполіції Львівщини притягнуто до відповідальності за недбальство».

Про це повідомили сьогодні, 18 жовтня, в прокуратурі Львівської області, де також розповіли: «Нагадаємо, що інцидент трапився цьогоріч 3 серпня, коли до одного із відділень поліції було доставлено для складання протоколу 70-річного чоловіка, затриманого за вчинення адміністративного правопорушення. Залишившись без нагляду поліцейських, чоловік у стані алкогольного сп’яніння, зміг безперешкодно покинути приміщення відділку та розгулювати у центрі Миколаєва із скованими кайданками руками».

«Така поведінка працівників поліції була розцінена як службова недбалість, що дискредитує правоохоронні органи та негативно впливає на авторитет та рівень довіри громадян. Відтак, прокуратура скерувала на адресу Головного управління Нацполіції у Львівській області лист, за результатами розгляду якого, шістьох службовців притягнуто до дисциплінарної відповідальності», – поінформували також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів