Затримано викрадачів майданівця зі Львова Юрія Вербицького та Ігоря Луценка

14:36 26 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Про це повідомив у середу на брифінгу виконувач обов’язків міністра внутрішніх справ Арсен Аваков.

Як передає сьогодні, 26 лютого «Еспресо.TV», Арсен Аваков заявив: «Ми затримали викрадачів активістів Майдану Луценка та Вербицького. У інтересах слідства ми не можемо зараз називати їх імена. Один з них – рецидивіст, майстер спорту, 1976 року народження».

Повідомляючи про це в середу, «Українська правда» нагадує, що обох активістів викрали з Олександрівської лікарні вранці 21 січня, куди Ігор Луценко привіз Юрія Вербицького з травмою ока. За словами Луценка їх кудись відвезли, довго тримали в якомусь гаражі і били.

Потім Луценко з пакетом на голові поставили на коліна біля дерева і залишили в лісі. Ввечері 22 січня  в Бориспільській лісосмузі було знайдено тіло Юрія Вербицького з наслідками катувань.

Київська міліція тоді заявила, що Вербицький помер «в результаті переохолодження». Однак за інформацією депутата Геннадія Москаля, він Вербицький помер, бо після завданих йому травм, то не міг пересуватися.

«Злочинна група, яка по звірячому побила гр. Вербицького Ю.Т. та залишила в лісосмузі на морозі, прекрасно усвідомлювала, що при таких травмах людина вижити та пересуватися не зможе», - заявив Москаль.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів