Затримано під час отримання хабара двох посадовців Яворівського лісництва на Львівщині

12:10 2 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: times.if.uatimes.if.ua

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, виконувач обов’язків лісничого й помічник лісничого Яворівського лісництва вимагали від місцевого мешканця три тисячі гривень за непритягнення його до відповідальності за самовільне вирубування дерев.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 2 березня:

«Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області, за процесуального керівництва обласної прокуратури, викрили в одержанні неправомірної вигоди виконувача обов’язків лісничого та помічника лісничого Яворівського лісництва. Правоохоронці встановили, що посадовці вимагали від місцевого мешканця три тисячі гривень за непритягнення його до відповідальності за самовільне вирубування дерев.

Працівників лісогосподарства викрито на «гарячому», грошові кошти та речові докази вилучено. За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк від трьох до шести місяців, або позбавленням волі на строк від двох до чотирьох років, із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до чотирьох років та зі спеціальною конфіскацією».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів